SWGEmu Old Forums Archive

SWGEmu Old Forums Archive (http://archive.swgemu.com/forums//index.php)
-   Community News Archives (http://archive.swgemu.com/forums//forumdisplay.php?f=148)
-   -   [NOVA] Login Problems TODAY! ALL DAY! TODAY! (http://archive.swgemu.com/forums//showthread.php?t=23112)

Mercedes 05-10-2009 07:57 PM

Looks like its back up, the website is saying it is online again, I will go test it.

azaezel 05-10-2009 10:48 PM

Nope... website is liez. S'okay tho :-D Hope everyone is having fun with like... real life and stuff!

inyri 05-10-2009 10:52 PM

Chillax, folks, and try to keep this thread related to legitimate login issues as opposed to not being able to login because the server is down. The status does not always report correctly -- we don't need to reiterate that. :)

azaezel 05-11-2009 04:48 AM

I think everyone was pretty chill... there was just some confusion as to whether people were having personal login issues, or whether the server was having issues, due to the fact that this thread popped up right around the time the server went down.

Not a big deal...

Milian 05-16-2009 01:26 PM

"Bad Password: Either you have mistyped your password, or this account is already in use."


Im new, it's exaclty the message that the game showes to me.

More or less 10 minutes ago.

Rashen3695 05-16-2009 01:35 PM

I've been having this problem too. But today was the first day it was happening because last time i got on was like Wednesday or something like that but anyways i was able to log in just fine now its just saying "Bad Password: Either you have mistyped your password, or this account is already in use."

But i will be patient because the emulator is awesome

Volkira 05-16-2009 02:00 PM

I'm having this problem now too but its the evening of the 16th of May.

Ebe Zander 05-16-2009 02:26 PM

It looks like this problem is back, I can't log in as well.

Urrakat 05-16-2009 02:43 PM

Quote:

Originally Posted by Milian (Post 353288)
"Bad Password: Either you have mistyped your password, or this account is already in use."

I am having the same problem as well... 2:45pm CT

djolovicl 05-16-2009 02:47 PM

We had this problem before, everyone is affected by it, it is a problem with a log on server. Your accounts are not in use, its a bug. You don't need to post about it anymore.

You just need to be patient.

Gindo1 05-16-2009 04:45 PM

Quote:

Originally Posted by djolovicl (Post 353344)
We had this problem before, everyone is affected by it, it is a problem with a log on server. Your accounts are not in use, its a bug. You don't need to post about it anymore.

You just need to be patient.

Calm down, a big part of these forums are bug reports and that's what people are doing so don't be so high maintenance bro ;)

inyri 05-16-2009 04:49 PM

It's actually not really a bug either, it's just downtime. The forum rules clearly prohibit threads about server status so users have good reason to be miffed, although expressing it the way they do often doesn't help. In cases such as these when it's not clear to new users that the issue is actually caused by the server being down (ie deadlocks and login server issues) we're a little bit more patient.

djolovicl 05-16-2009 04:50 PM

EDIT: Thank you Inyri.

No need for my post now ;)

EvilMadcat 05-16-2009 05:35 PM

i have the same problem :"Bad Password: Either you have mistyped your password, or this account is already in use."

hope there fix the problem........

mibbit 05-16-2009 05:45 PM

I had not experienced this problem until today. May 16th. I am having the same problem as Rashen.


All times are GMT -4. The time now is 10:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All Contents Copyright 2004-2010, SWGEmu.