SWGEmu Old Forums Archive

SWGEmu Old Forums Archive (http://archive.swgemu.com/forums//index.php)
-   Community News Archives (http://archive.swgemu.com/forums//forumdisplay.php?f=148)
-   -   [FORUM] New Theme Available (SWGEmu 2.0) (http://archive.swgemu.com/forums//showthread.php?t=22540)

Ramsey 04-22-2009 02:07 PM

[FORUM] New Theme Available (SWGEmu 2.0)
 
The SWGEmu 2.0 theme, developed by Max, is now available for public use. It blends in much better with the website and hopefully most of you will find it a welcome change. You can change the theme be scrolling to the bottom of any Forum page and selecting "SWGEmu 2.0" in the small dropdown box in the left corner. The theme renders best in Firefox, any internet explorer bugs will be fixed

The old SWGEmu orange theme is still available but it will no longer be maintained.

Please thank Max for all the hard work he put in and enjoy the new theme!

Valkyra 04-22-2009 02:09 PM

Epic win. :)

Ashur 04-22-2009 02:12 PM

i simply love it <3

brightens up the emu experience

djolovicl 04-22-2009 02:13 PM

Me like!!!
BIG SMILE :D

badboy09 04-22-2009 02:13 PM

nice one

TCircuits 04-22-2009 02:14 PM

Very nice. Like it alot. Thanks!

KroniK 04-22-2009 02:27 PM

Mesa like, but I do like the other one as well.

Oxyfire 04-22-2009 02:30 PM

i wondered what was going on!! love the new theme its awesome

Dame 04-22-2009 03:06 PM

very nice, good job guys :)

Vlock 04-22-2009 03:22 PM

nice nice. i like the new theme! simply awesome.

Namdas 04-22-2009 03:22 PM

It seems a little slow; I don't think it's my computer. 3.2GHz AMD Dual Core x64 with 5 gigs RAM. It might just be me though. Something worth checking, I guess. In the meantime, orange foar mi.

mujadaddy 04-22-2009 03:26 PM

IT'S VERY BRIGHT but I'll get used to it :)

Ashur 04-22-2009 03:28 PM

slow connection or hardrive c:\ filled with crap is the only things that might make this site slow

Valkyra 04-22-2009 03:36 PM

Quote:

Originally Posted by Namdas (Post 341106)
It seems a little slow; I don't think it's my computer. 3.2GHz AMD Dual Core x64 with 5 gigs RAM. It might just be me though. Something worth checking, I guess. In the meantime, orange foar mi.

Actually I've noticed this too, it usually pertains to the nav menus (the dropdown ones) and loading images... But I'm not exactly sure what causes it.

djolovicl 04-22-2009 03:39 PM

I'm sorry to say, after a while it makes me dizzy??? I guess its a tad bit brighter than I'm used to :(


All times are GMT -4. The time now is 05:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
All Contents Copyright 2004-2010, SWGEmu.