SWGEmu Old Forums Archive  

Go Back   SWGEmu Old Forums Archive > Announcements > Community News > Community News Archives

Notices

Community News Archives Archives of the CSA forum.

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #91  
Old 01-24-2010, 01:28 PM
jhoekstra jhoekstra is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 6
Is the launcher site down again?
  #92  
Old 01-24-2010, 01:28 PM
Bocaprowler Bocaprowler is offline
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 7
No sound now

I did a restore and was able to play fine, except I have no sound in SWGEMU. All other games and windows sounds (videos and mp3s) all work fine, it's just the game.

I noticed the music folder in swgemu is empty, is that suppose to be that way?
  #93  
Old 01-24-2010, 01:29 PM
Kai Xaris Kai Xaris is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by fenderbean View Post
i do a scan and it gets me the play button but when i hit play the launcher just restarts
I tried that, but failed also. Attempted a system restore but it never worked for some reason, didn;t to anything to other files either.
  #94  
Old 01-24-2010, 01:35 PM
DosiAtasiar DosiAtasiar is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 13
My launcher is stuck on Updating, says Download Complete! and I can't do anything.
  #95  
Old 01-24-2010, 01:36 PM
theck444 theck444 is offline
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Issues with LPE remain. I removed and re-installed the Launch Pad. Now I get this error when trying to open LPE:

"The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction. CS:bf20 IP:d10e OP:fe 50 90 43 24 Choose 'Close' to terminate the application."

If I choose "Close," it closes. If I choose "Ignore," it cycles through the same error message six times while changing the second part of the message slightly. Then it leaves a DOS window open and does nothing.
  #96  
Old 01-24-2010, 01:38 PM
inyri inyri is offline
Retired Game Master
 
Join Date: Dec 2008
Location: Chicagoland
Posts: 841
Yes, the problems with launchpad do remain. Continuing to try to use it is an exercise in futility.
__________________
Retirement is the best gift life can give.
  #97  
Old 01-24-2010, 01:50 PM
DosiAtasiar DosiAtasiar is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 13
Ok, so I uninstalled LPE, and I re-installed it. Now I can actually get the game to load.

Now somebody logout so I can squeeze my butt into the server!
  #98  
Old 01-24-2010, 01:58 PM
Phlier Phlier is offline
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 99
Quote:
Originally Posted by DosiAtasiar View Post
Ok, so I uninstalled LPE, and I re-installed it. Now I can actually get the game to load.

Now somebody logout so I can squeeze my butt into the server!
That worked for me, as well.

I also burned the whole swgemu folder to a DVD as a backup. I've had to restore from the dvd a couple times so far.

Edit: After re-installing LPE, *don't* launch LPE! Go inside the C:\swgemu folder, and double click the swgemu.exe file there.
__________________
Jimu Brand
Fairly Reliable Armors


IGN: Jimu (12 point Armor Smith) RoH
Retired from NOVA.

Quote:
Originally Posted by th3phantom View Post
Does somebody need their ass beat, San Francisco style?
These guys do: Gapster, Wint3rz, Wint3rz123, Bulbous, KV90

Last edited by Phlier; 01-24-2010 at 02:03 PM.
  #99  
Old 01-24-2010, 02:05 PM
Coffee Coffee is offline
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 14
I kept a lpe installer onhand after repairing it seems to work for how long I dont know. I still cant exsplain why it worked and didnt give me the directx9 error I got when trying to run it from the swgemu.exe
  #100  
Old 01-24-2010, 02:06 PM
DosiAtasiar DosiAtasiar is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by Phlier View Post
Edit: After re-installing LPE, *don't* launch LPE! Go inside the C:\swgemu folder, and double click the swgemu.exe file there.
How would that work if there are updates to the game. The LPE is needed for updating, isn't it?
  #101  
Old 01-24-2010, 02:57 PM
Saturos103 Saturos103 is offline
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 7
Doesn't really matter if LPE already corrupted all of your files due to the update failing. Plus, even after following the manual set-up guide with a fresh install it still crashes.
__________________
  #102  
Old 01-24-2010, 03:03 PM
Lucious Lucious is offline
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 21
I get some black command box when I try to log.. Had it happen on two computers using 32 bit Vista not sure what the problem is but it wont go past that black box.... trying an reinstall of galaxies ect
  #103  
Old 01-24-2010, 03:11 PM
Saturos103 Saturos103 is offline
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 7
LPE is fixed now, you can just use that again.
__________________
  #104  
Old 01-24-2010, 03:16 PM
Lucious Lucious is offline
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 21
good to know thanks saturos103^^
  #105  
Old 01-24-2010, 03:59 PM
yager yager is offline
 
Join Date: Jan 2010
Location: Ballston Spa, NY, USA
Posts: 2
Cool mine FINALLY works, downloading SWGEmu files now. First time it's worked in almost 12 hours!!!
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 10:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All Contents Copyright 2004-2010, SWGEmu.