SWGEmu Old Forums Archive  

Go Back   SWGEmu Old Forums Archive > Announcements > Community News > Community News Archives

Notices

Community News Archives Archives of the CSA forum.

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #106  
Old 05-21-2009, 01:26 PM
EVILJUDE EVILJUDE is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,183
Quote:
Originally Posted by Lunitari View Post
"Bad Password: Either you have mistyped your password, or this account is already in use."

I'm new, what can i do about this problem ? I typed the id and password which i use in forums, i did it right, right ?
and we get this....again......
__________________
  #107  
Old 05-21-2009, 02:06 PM
kaelvin kaelvin is offline
 
Join Date: Apr 2009
Location: Washington State USA
Posts: 476
jus shoot meh now =/
  #108  
Old 05-21-2009, 02:20 PM
inyri inyri is offline
Retired Game Master
 
Join Date: Dec 2008
Location: Chicagoland
Posts: 841
Guys, this is a community service announcement, not a whinefest. Please be patient and wait for the server to be available.
__________________
Retirement is the best gift life can give.
  #109  
Old 05-21-2009, 05:48 PM
airfrc558 airfrc558 is offline
 
Join Date: Aug 2007
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 31
Or just click on the server status off to the left, it shows correctly on the homepage and on the actual server status page.
  #110  
Old 05-22-2009, 02:27 AM
sellison08 sellison08 is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by EVILJUDE View Post
and we get this....again......
yea i'm getting the same reply about the bad password thing. i've never logged in either and server is up. must be my computer or something i dunno
  #111  
Old 05-22-2009, 02:28 AM
Iha Iha is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
http://www.swgemu.com/status/ shows the server status to be up, but I am getting the bad password error. Is that link not always accurate in indicating when the server is up? Or, is the bad password error simply a bug that applies to *some* accounts. I *have* read the entire thread.

btw, I love that you guys are doing this and am trying to log on to help in any way that I can with your project.

Last edited by Iha; 05-22-2009 at 02:29 AM. Reason: typo
  #112  
Old 05-22-2009, 03:19 AM
Ekaika Ekaika is offline
Retired Community Deputy Director
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oahu
Posts: 5,073
Server is still up and down as the nasty crashed are being logged and worked on.

In the meantime, we're still seeing the database problem affecting passwords on your accounts. There's nothing we can do but wait for it to get sorted out. Hang in there.
  #113  
Old 05-22-2009, 03:21 AM
factor5 factor5 is offline
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Same here, the website, my gadget and LPE are showing the server to be up. I even checked back with the guys in IRC to be sure the server isnt locked or anything.

Whenever I try to connect it gives me the Bad Password error. I am 100% sure I typed it right, no capitalization mistake or the likes. I tried to mistype both password and username intentially which results in a different error. I even tried to login leaving the account name/pw fields blank and do it right afterwards which didnt help either.

This is the first time I try to login to Nova but Ive been using this username/pw before Core3. Since other players manage to login I think it may be an issue with this account. Any help, ideas or input is greatly appreciated, feel free to PM me =)
  #114  
Old 05-22-2009, 03:22 AM
Ekaika Ekaika is offline
Retired Community Deputy Director
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oahu
Posts: 5,073
It's not just you. Again, it's a DB problem.
  #115  
Old 05-22-2009, 03:34 AM
factor5 factor5 is offline
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Hehe thanks for the update, back to coffee and waiting then =)
  #116  
Old 05-22-2009, 04:52 AM
Mosep Mosep is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 9
Im having a different problem the loading screen says the server is online but i get stuck on the loading screen, seem as though it isnt connecting as if the server is online. Anyone experiencing the something? Any ideas how to solve it?
  #117  
Old 05-22-2009, 04:55 AM
djolovicl djolovicl is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,229
If it says that server is ON LINE but you still cant connect server must be DEADLOCKED, it means its ON LINE just not accessible.

Be patient.
  #118  
Old 05-22-2009, 05:38 AM
Mosep Mosep is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 9
Great thanks for that.
  #119  
Old 05-22-2009, 05:39 AM
SammoHalon SammoHalon is offline
 
Join Date: Sep 2008
Location: England, London
Posts: 45
Quote:
Originally Posted by djolovicl View Post
If it says that server is ON LINE but you still cant connect server must be DEADLOCKED, it means its ON LINE just not accessible.

Be patient.
ok thanks
thought it was just my computer playing up...
__________________
  #120  
Old 05-22-2009, 05:43 AM
djolovicl djolovicl is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,229
Quote:
Originally Posted by Mosep View Post
Great thanks for that.
Quote:
Originally Posted by SammoHalon View Post
ok thanks
thought it was just my computer playing up...
It can be scary some times.

First thing that comes to mind really is that is something wrong with your SWG or LPE installation, your internet connection or your computer.

Everything telling you you should be able to connect, when in fact you cant.

DEADLOCK can seriously mess things up.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 12:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All Contents Copyright 2004-2010, SWGEmu.