SWGEmu Old Forums Archive  

Go Back   SWGEmu Old Forums Archive > Announcements > Community News > Community News Archives

Notices

Community News Archives Archives of the CSA forum.

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-23-2009, 01:09 PM
odwill's Avatar
odwill odwill is offline
Test Center Director
ManagerAdministrator
 
Join Date: Dec 2006
Location: Yavin IV
Posts: 863
[LPE Issues] 09/23/3009

Hello everyone.

As some of you already know, there have been a few problems with Launch Pad Enhanced today. A fix is currently in the works. In the mean time you may launch the the game manually by running 'Swgemu.exe' found in your c:\swgemu directory (or location where you installed the emu).

Edit - Please note that this method with only work if you have successfully patched the client with LPE previously and the client is in good working order.

Thanks.
__________________


Odwill
SWGEmu Test Center Director

Odwill@swgemu.com
| EmuIrc | Helpful Links
SWGEmu -e- Support Support@swgemu.com
SWGEmu is a non-profit, open source community project.

Last edited by odwill; 09-23-2009 at 01:12 PM. Reason: clarifications
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 06:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All Contents Copyright 2004-2010, SWGEmu.